Hírek

Budapesten tartotta alakuló ülését a Magyar-Libanoni Gazdasági Vegyes Bizottság

2020. március 6-án, Budapesten került sor a Magyar-Libanoni Gazdasági Vegyes Bizottság (GVB) alakuló ülésére. A magyar delegációt Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért felelős államtitkára, a GVB magyar társelnöke vezette, míg Libanont Alia S. Abbas asszony, a libanoni Gazdasági Minisztérium gazdasági és kereskedelmi igazgatója képviselte.
Tovább

Tündérszó Meseíró Pályázat

A magyar nyelvű meseíró-pályázaton a világ bármely országában élő 8-15 éves gyermekek magyar nyelven írt meséit várják 2020. március 13-ig.
Tovább

Az üldözött keresztények érdekében tett magyar erőfeszítésekért vehetett át elismerést Azbej Tristan Libanonban

A Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárát a Levantine Gathering által szervezett első nemzeti imareggelin díjazták.
Tovább

Budapest Forum for Christian Communicators

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra.
Tovább

Dr. Hiller István, a Magyar Országgyűlés alelnökének libanoni látogatása

Libanonba tett hivatalos látogatása során, Dr. Hiller István, a Magyar Országgyűlés alelnöke, az együttműködési lehetőségekről tárgyalt.
Tovább